Meniu Craciun

Cand nu ai timp sa pregatesti masa de sarbatoare, comanzi de la noi preparate traditionale cu savoare!
Alege meniul care ti se potriveste si bucura-te de gustul sarbatorilor alaturi de cei dragi!

1. MASA LUI MOS CRACIUN 6 – 8 PERSOANE – 699 LEI

CIORBA DE OASE DE PORC CU BORS PUTINA (2,5 KG)
SALATA BOEUF (3,6 KG)
PIFTIE DE PORC (CURCAN)\ SLOI DE PORC (1,5 KG)
SARMALE DE PORC (56 BUC)
PULPE DE PUI LA TAVA (2 KG)
FRIPTURA DE PORC IMPANATA CU USTUROI, KAIZER SI CARNATI DE CASA (2,5 KG)
TOBA DE CASA (1 KG)
LEBAR DE CASA (1 KG)
PLACINTA CU MERE (1,5 KG)
COZONAC (2 BUC)

2. MASA DOBROGEANA DE CRACIUN 6 – 8 PERSOANE – 599 LEI

CIORBA DE OASE DE PORC CU BORS PUTINA (2,5 KG)
SALATA BOEUF (3,6 KG)
PIFTIE DE PORC (CURCAN)\ SLOI DE PORC (1,5 KG)
SARMALUTE DIN PUI (56 BUC)
FRIPTURA DE PORC IMPANATA CU USTUROI, KAIZER SI CARNATI DE CASA (2,5 KG)
TOBA DE CASA (1 KG)
LEBAR DE CASA (1 KG)
PLACINTA DOBROGEANA (1,5 KG)
COZONAC (2 BUC)

3. MASA TRADITIONALA DE CRACIUN 6 – 8 PERSOANE – 899 LEI

CIORBA DE OASE DE PORC CU BORS PUTINA (2,5 KG)
SALATA  BOEUF (1,8 KG)
PIFTIE DE PORC (CURCAN)\ SLOI DE PORC (1,5 KG)
SARMALE DE PUI (28 BUC)
SARMALE DE PORC (28 BUC)
PULPA DE PUI LA TAVA (2 KG)
FRIPTURA DE PORC IMPANATA CU USTUROI, KAIZER SI CARNATI DE CASA (2,5 KG)
TOBA DE CASA (1 KG)
LEBAR DE CASA (1 KG)
PLACINTA CU MERE (1,5 KG)
PLACINTA CU BRANZA (1,5 KG)
CORNULETE CU RAHAT (1 KG)
SALAM DE BISCUITI (1 KG)
COZONAC (2 BUC)

4. CREEAZA-TI PROPRIA MASA DE CRACIUN
Nota: Opteaza pentru un platou personalizat alegand produsele si cantitate dorita

SALATA BOEUF (1 KG) – 40 LEI
PIFTIE DE CURCAN (1 KG) – 59 LEI
PIFTIE DE PORC (1 KG) – 51 LEI
BORS DE PORC (1 KG) – 17,5 LEI
BORS DE CURCAN (1 KG) – 19,5 LEI
FRIPTURA DE PORC IMPANATA CU USTUROI, KAIZER SI CARNATI DE CASA (1 KG) – 70 LEI
CARNATI DE CASA (1 KG) – 45 LEI
SARMALE DE PORC (30 BUC) – 60 LEI
SARMALE DE PUI (30 BUC) – 70 LEI

Comenzile pentru masa de Craciun se preiau pana in data de 20.12.2017 la telefon 0722 761 762 sau 0765 704 277.
Preparatele vor fi livrate pe 22 – 23.12.2017.