Despre Oala

DESPRE OALA
Conceptul LA OALA s-a născut din dorința de a oferi altceva celor care iubesc să mănânce. Acel altceva care îi face să se adune cu toții la masă, să mănânce zâmbind, să spune ”săru’ mâna pentru masă!” fericiți și să păstreze amintirea gustului bun.

În acest altceva punem zi de zi doar ingrediente bune, îi potrivim gustul cu o cantitate generoasă din experiența echipei noastre și îl asezonăm la final cu o mirodenie rară: dragostea pentru mâncare bine făcută, adevărată, curată. N-am putea spune dacă este rețeta succesului, însă știm sigur că este rețeta care îi face pe clienții noștri să creadă în noi, să iubească gustul mâncărurilor din OALĂ și să revină mereu cu poftă!

LA OALA este loc pentru cei care încă mai caută ciorba aia ca la mama acasă, pentru cei care iubesc carnea, pentru vegetarieni, pentru cei care sunt la dietă, pentru cei cu poftă de dulce, pentru cei care nu sar niciodată peste micul dejun, pentru mici, pentru mari, pentru cei care iau la pachet, chiar și pentru cei care nu pot ajunge la noi. Gătim cu drag pentru toți! Totul cu ingrediente de calitate și tehnici de bun simț.

Te invităm și pe tine să descoperi bunătățile din OALĂ prin oricare dintre serviciile noastre: Autoservire, Mâncare la oală, Delivery sau Catering. Abia așteptăm să te cunoaștem și să îți facem ziua mai gustoasă!

oala1803 oala0802 oala1 oala2 autoservire livrari la domiciliu autoservire livrari la domiciliu la oala autoservire delivery la oala autoservire delivery La Oala autoservire delivery